Välkommen till Tervix AB

Sök på tervix.se

 
Sök

Vi har platsen

 

Vi samarbetar idag med olika webbhotell som i allmänhet också sköter våra dedikerade servrar. Därigenom har vi möjlighet att erbjuda dig som kund en helhetslösning utöver design och utveckling. Vi har webbpaket med dedikerade servrar vilket ger dig en trygghet i att veta att genom oss får du den bästa tekniken, backup och åtkomst. Informationen på din sida finns säkert i ett bergrum.

 

När du har din hemsida hos oss erbjuder vi telefon och e-postsupport. Vi har webbpaket från 160 Kr som lägsta nivå. Då ingår allt man behöver för att driva sin sida oavsett om den är gjord genom oss eller om du flyttar din sida till oss. Mer specifikt ingår i priset:

 

Standardkontot har upp till 25 e-postkonton som har spamfilter, effektiv brandvägg, webbmail för användning via annan dator än den egna och via mobilt bredband, daglig back-up som sparas två veckor före överspelning, speglade servrar innebärande att samma information finns på två serverdatorer placerade i bergrum, dubbla ingångslinor på Internet, POP-3 och IMAP-konton samt support via telefon, e-post till support@tervix.se eller via webbformulär på www.tervix.se.

 

Tveka inte med att höra av dig om du har några frågor.