Välkommen till Tervix AB

Sök på tervix.se

 
Sök

Vår ambition

Vår ambition är att för våra kunder leverera ultimata lösningar. Vårt mål är att vara effektiva, pålitliga, professionella och inkännande. Varje kund är unik, så också deras lösning.  

 

 

Så här arbetar vi för att ta fram bra webblösningar

– ett lyckat projekt från start till mål:

 

1. Vi träffas för att tillsammans gå igenom behov och tankar kring den nya webbplatsen eller lösningen. Här vill vi skapa oss en bild av ert företag – era behov, budget, kärnvärden och existerande eller önskad profil.

 

2. Efter mötet görs en branschanalys. Vi analyserar överskådligt dina konkurrenters webbplatser & branschspecifika portaler och branschlösningar. Utifrån dessa och informationen från första mötet gör vi sedan ett designförslag eller ett förslag på en lösning.

 

3. Därefter träffas vi igen för att gå igenom förslaget tillsammans. Detta är viktigt då det ger tillfälle att diskutera förslaget direkt – första intrycket kommer bara en gång. Utifrån detta möte justerar vi efter eventuella önskningar, har kontakt under justeringarna och först när ni är helt nöjda startar vi sedan produktionen.

 

4. När det tekniska är på plats granskar vi texter, rubriker och bilder utifrån språk och skärpa, vi sökmotoroptimerar och handikappsanpassar genom sidbeskrivningar. Behövs språkgranskning på språk utöver svenska & engelska har vi ett nätverk av effektiva och duktiga översättare att tillgå.

 

5. För att ni skall få en så bra start som möjligt så erbjuder vi en utbildning Tervix Touch eller i den utvecklade tjänsten. Om så önskas så kan vi även bidra med marknadsföringsstrategi – budskap, kanaler, tidpunkt & uppföljningsmetod, för att få maximal utdelning av den nya satsningen.

 

6. Efter en lansering ser vi tillsammans över resultatet och gör eventuella finjusteringar av funktioner och sökord.

 

Vill du läsa våra licensvillkor? Klicka här!

 

 

 

Har du tänkt på att...

En hemsida är som ett skyltfönster . Tänk därför igenom vilka som är dina besökare, hur de skall få en positiv bild av ditt företag och hur du håller aktualiteten hög.